Home Stapana inimii

Bancuri si Glume

Filmulete haioase YouTube

Citate celebre

Imagini haioase

Legile lui Murphy

Stapana inimii - Serial difuzat de Kanal D

Stapana inimii - Serial difuzat de Kanal D

Telenovela Stapana inimii - Kanal D

Serialul Stapana inimii. In anii 1950, Muzaffer, unul din cei mai bogati mosieri din Turcia, se indragosteste nebuneste de Gullu, o fata simpla, muncitoareiîntr-una din fabricile sale.

Telenovela Stapana inimiiGullu este indragostita de Kemal (Câner Cindoruk), angajat ca mecanic in aceeaşi fabrica. Cei doi se iubesc foarte mult si doresc să isi intemeieze o familie imediat ce ea va implini 18 ani. Din cauză ca il iubeste pe Kemal, dar si pentru ca nu aduce familiei toti banii pe care ii castiga la fabrica, Gullu devine tinta agresiunii celor care ar fi trebuit sa o protejeze

Telenovela Stapana inimii este difuzata de Kanal D cate 2 episoade pe saptamana

Serialul Stapana inimii.
Muzaffer era vazut ca un om indiferent, total dezinteresat de muncitorii care lucrau in fabrica lui, lasandu-i pe acestia de cele mai multe ori fara salarii si lipsindu-i de orice drepturi. Asta pana cand frumoasa Gullu ii va cere socoteala bogatasului pentru lipsurile pe care muncitorii le indura de atata timp.
Muzaffer este cucerit de frumusetea si curajul fetei si face totul pentru ca aceasta sa ii devina sotie. Gullu devine astfel, stăpana mosiei.

Mai multe detalii despre serialul Stapana inimii.
 

Bancuri si glume youtube

Bancuri noi si glume tari, filmulete cu camera ascunsa YouTube

ID-uri de mess, IDuri de fete, imagini haioase

Ce parere aveti de TopBancuri.ro?

 
site statistics
Pe site-ul TopBancuri.ro avem o varietate de jocuri online care sunt si jocuri gratis, jocuri Barbie. Enumeram cateva Jocuri : jocuri cu Barbie, Jocuri Fotbal , Jocuri Actiune , dar si Jocuri cu Masini sau Jocuri Sport . Pe langa aceste Jocuri Amuzante mai sunt si Jocuri Logice , dar si o categorie mai aparte de jocuri numita jocuri adulti care nu sunt jocuri pentru copii. Acolo gasiti in special jocuri ce trateaza subiecte mai delicate. Si totusi, pe langa jocuri , site-ul TopBancuri.ro va mai ofera bancuri noi, bancuri haioase si bancuri bune, tot felul de bancuri .