Home Inima nu respecta reguli

Bancuri si Glume

Filmulete haioase YouTube

Citate celebre

Imagini haioase

Legile lui Murphy

Inima nu respecta regului - Serial difuzat pe Kanal D

Inima nu respecta regului - Serial difuzat pe Kanal D

Telenovela Inima nu respecta reguli - Kanal D

Serialul Inima nu respecta reguli. “Inima nu respectă reguli” este un serial de excepţie care urmăreşte povestea de dragoste halucinantă şi dramatică a două surori îndrăgostite de acelaşi bărbat.

Telenovela Inima nu respecta reguli Acţiunea serialului capătă culoare şi intensitate maximă, când, printr-o coincidenţă ciudată, o persoană necunoscută intră în viaţa lui Harun, cu puţin timp înainte ca acesta să se căsătorească.
Eda este cea mai minunată persoană pe care a întâlnit-o vreodată, însă el nu ştie că este sora Meldei, femeia căreia îi ceruse mâna. Harun şi Eda trăiesc un weekend de poveste, de dragoste nebună, intensă şi pasională şi aşa încep o relaţie de iubire.
Chiar dacă dragostea pentru Eda îi domină inima, Haldun va încerca să şteargă cu buretele acea noapte, fiind logodit cu Melda. Haldun este măcinat de mustrări şi resentimente că şi-a înşelat logidnica însă sentimentele pun stăpânire pe el iar inima lui refuză să respecte regulile morale ale raţiunii. Viaţa Edei este dată peste cap şi va trebui să înfrunte multe obstacole, să facă multe sacrificii pentru dragostea ei.
"Inima nu respectă reguli" dovedeşte că odată ce dragostea îşi face loc în inimile a doi oameni, aceştia devin "jumătăţi" iar regulile sau tradiţiile devin greu de suportat si de respectat.

Telenovela Inima nu respecta reguli este difuzata de Kanal D cate 2 episoade pe saptamana

Serialul Inima nu respecta reguli.
Harun Arslanli (Serhan Yavas) este un bărbat chipeş şi bogat, fiul proprietarului firmei de transport Arslanli care se îndrăgosteşte de Melda (Sinem Oztufan), o fată frumoasă cu idealuri înalte, care îşi doreşte nespus de mult să îşi construiască o carieră de succes prin propriile sale forţe.

Mai multe detalii despre serialul Inima nu respecta reguli.
 

Bancuri si glume youtube

Bancuri noi si glume tari, filmulete cu camera ascunsa YouTube

ID-uri de mess, IDuri de fete, imagini haioase

Ce parere aveti de TopBancuri.ro?

 
site statistics
Pe site-ul TopBancuri.ro avem o varietate de jocuri online care sunt si jocuri gratis, jocuri Barbie. Enumeram cateva Jocuri : jocuri cu Barbie, Jocuri Fotbal , Jocuri Actiune , dar si Jocuri cu Masini sau Jocuri Sport . Pe langa aceste Jocuri Amuzante mai sunt si Jocuri Logice , dar si o categorie mai aparte de jocuri numita jocuri adulti care nu sunt jocuri pentru copii. Acolo gasiti in special jocuri ce trateaza subiecte mai delicate. Si totusi, pe langa jocuri , site-ul TopBancuri.ro va mai ofera bancuri noi, bancuri haioase si bancuri bune, tot felul de bancuri .